top of page

Lumanari decorative pentru craciun

Craciunul este o sarbatoare a luminii si a bucuriei, si cum astfel am putea sarbatori decat prin multa lumina si liniste sufleteasca. Lumanarile decorative vor fi cele care ne vor ajuta sa luminam si mai mult aceasta frumoasa sarbatoare a iernii. Acestea sunt doar o parte a decorului de craciun dar au, de asemenea, o foarte mare importanta simbolistica.




Trebuie sa recunoastem ca un decor de craciun este pur si simplu incomplet fara lumanari. Cateva lumanari decorative aprinse si asezate frumos pe masa de craciun, emana o caldura si o bucurie aparte. S-au puteti incerca sa aprindeti lumanarile in preajma usei de la intrare pentru a va intampina musafirii cu multa lumina de bun venit. Exista foarte multe modele de lumanari de craciun pe piata, care mai de care mai frumoase si care iti iau ochii, si care cu siguranta iti vor ingreuna putin alegerea pe care sa o faci la achizitionarea acestora.


Cum alegem lumanari decorative speciale pentru Craciun?

Daca privim bine prin magazine, lumanarile de Craciun nu prea sunt cu nimic diferite de alte lumanari decorative pe care le gasim in timpul anului, insa, doar faptul ca sunt aprinse cu ocazia Craciunului le fac mai speciale si le da un aer festiv. Si binenteles diferenta o face si aranjamentele speciale din jurul lumanarilor pe care noi toti ne impodobim casa cu ocazia acestei sarbatori, aceste lumanari fiind decorate in aceasta tema si fiind, de cele mai multe ori, in culori festive. Nu doar culorile sunt cele care pot varia dar si grosimea si forma lumanarii, o lumanare mai groasa va arde mai mult si ne putem bucura in tot ajunul craciunului de farmecul ei. Culorile traditionale de craciun sunt rosu si auriu, insa putem alege si alte culori pe care sa le asortam frumos cu ornamentele de Craciun. Cele mai frumoase modele de lumanari decorative le puteti gasi pe site-ul http://mycandles.ro/


Ce tipuri de lumanari decorative alegem de Craciun?

Gasim diferite tipuri de lumanari pe piata, acestea pot fi folosite impreuna cu alte decoruri sau pot fi chiar ele piesele centrale ale aranjamentului. Va prezentam mai jos cateva dintre cele mai populare modele de lumanari de Craciun pe care sa le ornati chiar voi acasa.


Lumanarile conice


Acest tip de lumanari sunt cele mai populare cu ocazia Craciunului, lumanari conice rosii sau aurii asezate frumos in sfesticele din sticla sau metalice. Singurul dezajantaj este ca acest model de lumanare nu prea poate fi ornat si timpul de ardere nu este unul prea lung.


Lumanarile pilon


Se stie ca lumanarile conice au o durata de ardere mai mica asa ca sunt de prefereat lumanarile pilon care sunt mai groase si au o perioada mult mai buna de ardere, aceastea oferind si mult mai multe posibilitati de a le decora, avand suprafata mult mai mare si numai buna de ornat cuceea ce gasim prin casa, dantele decorative, panglici, margele, funde, sclipici, etc. Amplasati lumanatea in mujlocul unei micute coronite de brad si o asezati central pe masa.


Lumanarile bloc


Sunt lumanarile care de cele mai multe ori arata chiar ca un bloc de ceara, dar care ofera cea mai multa lumina in aceasta frumoasa sarbatoare a Craciunului. Le putem decora foarte usor si putem face aranjamente chiar cu mai multe si chiar de dimensiuni diferite pentru ca efectul sa fie unu magnific. Puneti in jurul lor peteala, globulete mici, conuri de brad, ghinde, mere sau portocale.


Lumanarile plutitoare


Lumanarile plutitoare pot fi usor de achizitionat, in orice forma, culoare si dimensiune si le puteti orna acasa, daca doriti. Este de preferat sa cumparati mai multe deoarece efectul este fabulos cand sunt mai multe astfel de lumanari aprinse. Daca timpul iti este limitat pentru decorare, nu trebuie decar sa iei un bol cu apa, sa pui cateva flori si globulete printe care sa strecori cam patru-cinci lumanari plutitoare si sa le aprinzi.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean
  • RSS Clean
bottom of page