top of page

Top greseli privind organizarea unui botez

Fie pentru ca se grabesc, fie pentru ca pur si simplu nu au timp, parintii fac o multime de greseli atunci cand vine vorba de organizarea unuui eveniment precum botezul. Pentru a face lucrurile ceva mai clare am alcatuit un top scurt cu cele mai frecvente greseli privind o astfel de petrecere. Si iata, mai exact, despre ce este vorba.


Invitarea unui numar foarte mare de persoane

De regula, nunta este evenimentul cu mai multi invitati, insa unele persoane aleg sa transforme botezul intr-o petrecere cu mare fast. Noi credem ca nu are rost sa faceti un asemenea lucru. Este suficient sa va rezumati la prietenii sau rudele apropiate. Desigur, daca aveti o multime de persoane care va sunt dragi si a caror prezenta este importanta pentru voi, puteti sa faceti acest lucru.


Marturiile de botez-cliseu

Din fericire, in ziua de azi, exista o gama variata de marturii de botez din care puteti alege. Asa ca nu are niciun rost sa va rezumati la bibelourile in forma de bebelusi. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca acestea sunt inutile si nu fac altceva decat sa adune praf. Daca totusi va plac simbolurile legate de bebelusi si copilarie, va recomandam sa incercati sa gasiti ceva mai util.

In aceasta categorie putem include un suport de creioane cu o forma simpatica, rame foto cu design special, calendare de birou personalizate (atentie! Nu cu fotografiile cop


ilului vostru!), cutiute cu forme spectaculoase in care sa asezati bomboane si lista poate continua. Evitati, in schimb, lumanarile, mai ales daca afara este destul de cald si acestea se pot topi. Tineti minte faptul ca marturiile de botez reprezinta un mic dar pe care il oferi cu recunostinta persoanelor care va sunt alaturi la un asemenea eveniment. Fiti siguri ca nu ratati pe nimeni.


Persoana care se afla in centrul atentie

Multi parinti uita de faptul ca atentia trebuie sa se concentreze asupra bebelusului si nu asupra lor. Insa, asta nu inseamna ca nu aveti dreptul sa va rasfatati putin. Va puteti alege tinute cochete, insa, aceasta regula este valabila si pentru copil. La botez, bebelusul trebuie sa poarte haine noi, curate, de preferat de culoare alba pentru a simboliza puritatea.


Candy bar

Candy barul este o idee excelenta pentru cei carwe adora fructele si dulciurile, insa, avand in vedere ca foarte multe evenimente sunt programate vara, cand mercurul mai are un pic si sare din termometre, este bine sa fiti atenti la cel fel de dulciuri alegeti, deoarece acestea se pot topi. Daca sunteti adeptii ciocolatei, fiti siguri ca ea este pastrata la rece, inainte de a fi asezata pe masa. In rest, puteti incerca dulciuri mai putin pretentioase atunci cand vine vorba de caldura, asa cum sunt fursecurile fara crema, jeleurile cu arome fructe si altele.


Pozele cu copilului

Desi copilul este vedeta unui astfel de eveniment, nu este recoamndat sa faceti foarte multe poze cu el deoarece se poate simti coplesit si obosit. Asa ca mare atentie! Incercati sa va rezumati la cateva poze de grup, la inceputul serii.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean
  • RSS Clean
bottom of page